onsdag, november 21, 2007

Pausfågel

Jag lever men som ni märker är det inte mycket aktivitet här. Jag har flyttat och lever i bland flyttkartonger och allsköns röra, jobbar och har en massa undervisning just nu, dottern är i gasen på kvällarna och *viskar* så är det dags för en till nästa sommar (mår blörk!). Men jag återkommer!

9 comments:

Nikka sa...

Grattis!!

Mimmi sa...

*Viskar* Grattis!

Gekko sa...

Jamen grattis!! Då kanske vi får se lite kläder i mindre storlekar här så småningom?

Majtjho sa...

Grattis

Tyrvi sa...

Roligt! Jag ser framemot att se nya skapelser när du åter har tid och orkar

Anonym sa...

Grattis!!!!! Vi kan ju följas åt lite då=) När är det beräknat? Jag har också mått urk burk ett tag nu men det känns som att det är på väg att vända! /Elisabeth rättvisa barn

Trulsa Design sa...

Jag har en liten Önskeliste utmaning till dig på min blogg om du vill! Kolla in där!

Gerbia sa...

Hej,
jag har tittat in på din blogg flera gånger och faschinerats av hur duktig du är på att återanvända kläder och göra nya barnplagg av dem.

Har precis köpt en övermatningsfot till min Bernina (medan jag sparar till en overlock) så nu ska jag prova att sy i trikåtyger. Har börjat med att använda en gammal tröja som ska bli en liten klänning/tunnika till dottern. Får se var det slutar. Men du är inspirationen till att jag försöker.

/Gerbia

Liksom sa...

Grattis! Då kanske vi ska ha samtidigt? Själv kommer våran 17 maj enligt beräkningarna! Har alltså lika mycket bloggtorka som du (eller mer) men syr gör jag lite då och då!