söndag, september 09, 2007

trotjänare får nytt liv


Dessa byxor sydde jag till Majken när hon var drygt ett halvår. Hon kan fortfarande ha dem i midjan men nu har de varit för korta ett tag och har nu fått muddar för att kunna användas ett litet tag till. Är det något som funkar bra för barn så är det manchester! Alla manchesterbyxor jag har sytt har blivit riktiga favoriter som funkat i alla sammanhang.

8 comments:

Gekko sa...

Vad smart att förlänga med mudd, det ska jag komma ihåg! Jag kikar in här för att härma din dagiskasse förresten! Cred kommer när jag sytt klart den!

sarah lc sa...

de ser ut som ett par perfekta höstbyxor!

Tyrvi sa...

Åh det är så fint med band! Och mudd nertill är prefekt om hösten då annars kall luft gärna kommer in nertill :-)

Lucia sa...

Oj, vad söt, det är så roligt med alla detaljer. Jag gillar applikationer men har aldrig sytt på band, nu ska jag göra det!
Tack för tipset!

kajadesign sa...

Tack för tipset. Jag har NÄSTAN tyg så att det räcker till ett par brallor åt sonen, men inte riktigt. Det måste skarvas någonstans mitt på. Nu vet jag hur!

//Kaja

Anonym sa...

Hejsan svejsan, oj oj oj vilka fina byxor du har sytt. Jattefina!! Jag heter Julia och bor i Australien och letar monster till byxor till min lilla kille. Du har mojligtvis inte monster som du vill "avsoja" till mig har nere??
Om inte sa skadar det ju aldrig att fraga. Jag blir valdigt inspirerad iallfall.
Julia

julia@formbar.com.au

Linda sa...

Ni har en Majken!!! Det har vi också :-)

Jag syr också gärna åt barnen, byggkuddar, ärtpåsar med bokstäver och annat.

Anonym sa...

Har du mönster till dessa söta byxor?